SEKA ODGOVORILA: Nisam Štrumpfeta preko veze!

"Ovde je jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi, a najljubaznije te molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi postala deo ovog projekta", javno se obratila pevačica Stefanoviću

  • 13

Povodom negodovanja glumca Slobodana Stefanovića što je Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti u sinhronizaciji najnovijeg dela poznatog crtaća, oglasila se i sama pevačica. Ona je istakla da ulogu nije dobila usled nečije direktive, i na taj način opovrgla tvrdnje Stefanovića.

Aleksićeva se putem društvenih mreža javno obratila glumcu:

- Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnostu gostuju u takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota... Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u "Pozorištu na Terazijama" u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam, tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta - napisala je pevačica i time stavila tačku na dalje spekulacije.

Kako Seka navodi na svom Tviter nalogu, nju su podržali glumci Boda Ninković, Mina Lazarević i ostali.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rt

    26. jul 2013 | 10:22

    Nije da je gotivim, al' neka mu je rekla!

  • Jokica

    26. jul 2013 | 10:57

    Nisam ljubitelj muzike koju gospodja izvodi,ali je ovog puta milion posto u pravu!Zbog cega ona ne bi mogla da cita taj tekst?Zasto toliko mrznje i diskriminacije prema nekome ko nije clan politicko-glumackih klanova?Izgleda da je upravo to problem.Palanacko razmisljanje i nipodastavanje nekoga,samo zato sto je pevac narodne muzike.Tuzno.

  • Sanja

    26. jul 2013 | 10:24

    Seljanka si i uzimas kru' skolovanim ljudima i kraj.Pjevaj i mani se glume jer ne znas to da radis,a i pjevanje ti ne ide baš toliko dobro koliko ti mislis!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA