SARA JOVANOVIĆ: Zaljubljena sam u odbojkaša! (FOTO)

Finalistkinja "Prvog glasa Srbije" već dva meseca u vezi sa srpskim odbojkaškim reprezentativcem Aleksandrom Atanasijevićem

  • 5

LJUBAV JE SVUDA! Sara Jovanović, finalistkinja "Prvog glasa Srbije", u emotivnoj vezi je sa srpskim odbojkaškim reprezentativcem Aleksandrom Atanasijevićem. Kako prenosi "Informer", mladi ljubavni par je zajedno već dva meseca, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja.

- Aleksandru se dopala Sara još dok se takmičila u šouu, i čim je shvatio da imaju zajedničkog prijatelja, tražio je njen broj telefona i počeo da joj šalje poruke. Sara je to prihvatila i ubrzo su počeli višesatni telefonski razgovori. Posle prvog izlaska, između pevačice i sportiste planula je ljubav - rekao je izvor blizak paru.

Sara, koja je nedavno izbacila svoj prvi spot, priznala je da je zaljubljena.

- Tačno je, zaljubila sam se. Aleksandar je zauzeo posebno mesto u mom srcu. Ne krijemo vezu, ali smatramo da je dovoljno da ljudi znaju da smo zauzeti, bez iznošenja detalja u javnost. Zasad nam je lepo, ali kratko smo zajedno da bismo razmišljali o zajedničkom životu - rekla je Jovanovićeva.

Aleksandar Atanasijević, koji je trenutno s odbojkaškom reprezentacijom Srbije u Beogradu, kazao je da je Saru zapazio tokom televizijskog takmičenja.

- Dopala mi se čim sam je video na televiziji. Dugo smo se dopisivali i pričali telefonom, a onda smo se pre dva meseca najzad upoznali - rekao je mladi sportista, koji se nada da će pored obaveza njih dvoje sačuvati vezu.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOSEVAC

    26. jul 2013 | 18:05

    A gde joj je decko sa kojim je bila dok nije postala popularna...postena i naivna ahaha

  • Rt

    26. jul 2013 | 13:43

    E, bas nas boli uvo. Ko si ti devojcice uopste?

  • Izujedase me komarci

    26. jul 2013 | 15:14

    Samo se vi volite,za ostale ne marite!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA