OLGA KIRILENKO ODUŠEVLJENA: Beograd je divan, odlično sam se provela! (FOTO)

Poznata glumica završila je sa snimanjem filma "Novembar Man" u srpskoj prestonici i na svom Tviteru najavila da joj je vreme za odmor

  • 0

Holivudska glumica Olga Kirilenko je posle skoro dva meseca završila sa snimanjem filma "November Man" u Beogradu. Nekadašnja Bond devojka je na svom Tviter nalogu otkrila da joj se dopala srpska prestonica i da planira da se odmori posle navedenih obaveza.

- Završila sam sa snimanjem filma "Novembar Man". Sjajna ekipa, divni Beograd, Pirs Brosnan i Rodžer Donaldson (režiser filma "Novembar Man", prim. aut). Odlično sam se provela. Sada je na redu odmor - napisala je Kirilenkova na popularnoj društvenoj mreži.

Kao što je već poznato i navedeno, glavnu ulogu u filmu "Novembar Man" igra Pirs Brosnan. Holivudska zvezda i bivši agent 007 pre nekoliko dana, zajedno sa ostatkom filmske ekipe,  prisustvovao je zabavi kojom je obeležen završetak dvomesečnog snimanja ovog akcionog ostvarenja.

Brosnan se ovom prilikom zahvalio svima, kao i samoj Srbiji na gostoprimstvu.

Film "Novembar Man" je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera "Ne postoje špijuni" ("There Are No Spies"), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi. Jednu od uloga u ovom filmu tumači i Dragan Marinković Maca.

Posle Pirsa Brosnana, Olge Kirilenko i od ranije Džeralda Batlera, Rejfa Fajnsa, Rejčel Vajs, Kevin Kostnera, Kristofera Vokena i Edrijena Brodija, u srpsku prestonicu će uskoro doći još jedna holivudska zvezda. Naime, Selma Hajek stiže u Beograd 15. avgusta, gde će ekranizovati horor-triler "Everly" reditelja Džoija Linča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA