JK: Uhapšen čovek koji me je napao pištoljem!

Na Fejsbuk stranici poznate pevačice objavljeno je da je slobode lišen Gavrilo Leković Leko, jedan od vlasnika "Trokadera", koji se sumnjiči da je navodno životno ugrozio JK

  • 27

Jelena Karleuša našla se sinoć u centru medijske pažnje zbog incidenta u diskoteci "Trokadero" u Budvi, gde je pevačici navodno prećeno pištoljem od suvlasnika ovog objekta. Informacije šta se zaista desilo u ovom gradu su različite.

Jedni tvrde da je ova osoba pretila JK vatrenim oružjem, dok drugi kažu da je suvlasnik "Trokadera" tražio od pevačice da siđe sa bine zbog njenog nedoličnog ponašanja.

Inače, na Fejsbuk stranici Jelene Karleuše pojavila se informacija da je uhapšena osoba koja je nasrnula na pevačicu Gavrilo Leković zvani Leko.

"Kako ekskluzivno saznajemo, ime čoveka koji je pre dve noći naoružan pokušao da ugrozi pevačicin život je Gavrilo Leković zvani Leko! Ako je suditi po izvoru iz crnogorske policije, reč je o višestrukom prestupniku i dobro poznatom imenu u svetu podzemlja. Da podsetimo, on je kao jedan od suvlasnika budvanskog "Trokadera" na otvorenom, iz za sada nepoznatih razloga, napao Karleušu na njenom koncertu pred nekoliko hiljada ljudi, a tragediju većih razmera, munjevitom reakcijom, sprečilo je pevačicino lično obezbeđenje. Zbog unapred zakazanih i rasprodatih koncerata na crnogorskom primorju, JK će od sada imati i zaštitu policije. Izražavamo žaljenje zbog svega ružnog što jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana redovno doživljava, i nadamo se da će se stati na put svim oblicima napada na ženu koja je borac za ljudska prava, majka dvoje dece i idol mladih", stoji na Fejsbuk stranici pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    29. jul 2013 | 12:51

    Jadna ova Srbija ako je JK idol mladima... Mnogo ljudi sebi laskaju.... ccc....

  • Dugi

    29. jul 2013 | 12:58

    Hahahahahahaha, ona je definitivno pukla , bas bi poverovao da se nisam slucajno zadesio u Trokaderu.

  • Mabula

    29. jul 2013 | 12:54

    Ali zovu je pevačicom hihi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA