Dubioza kolektiv poziva na Lovefest u Vrnjačkoj Banji (VIDEO)

Članovi bosanskog benda obradovali su sve obožavaoce video-klipom u kome najavljuju nastup 1. avgusta na trgu u centru Šumadije

  • 2

Popularni bosanski bend "Dubioza kolektiv" nastupiće na sedmom Guarana Lovefestu 1. avgusta, a kako za njihov nastup vlada veliko interesovanje publike, odlučili su da kratkom video-porukom obraduju svoje fanove u Srbiji.

Bend poznat po angažovanim tekstovima u kojima kritikuje korumpirano društvo puno nacionalizma i nepravde, predstaviće se publici Guarana Lovefesta hitovima sa najnovijeg albuma "Apsurdistan".

Usled velikog interesovanja publike, članovi benda napavili su video-zapis u kome pozivaju sve obožavaoce na koncert u Vrnjačkoj Banji:

Njihov zvuk kombinacija je tradicionalnih muzičkih formi sa elementima hip-hopa, regea i rokenrola, a poznati su po energičnim nastupima.

Prema ranijim izjavama članova benda, "Dubioza" za Vrnjačku Banju priprema "regetarijansku platu i mućkalicu teških tema i lakih nota", kao i dobar provod za sve posetioce festivala.

Osim benda "Dubioza kolektiv", prve festivalske večeri na glavnoj bini nastupiće i grupe "ZAA" i "Stray Dogg", kao i di-džej Jan Nemeček, dok će na Energy stejdžu muziku puštati Desos i Storm, gosti iz Danske, kao i holandski di-džej Gitchell Moore.

Sva mesta u kampu "Lovefest"-a su već rezervisana, a karata je ostalo još veoma malo. Paket ulaznica za sva tri dana po ceni od 1.599 dinara, kao i jednodnevne karte po ceni od 799 dinara mogu se kupiti u svim poslovnicama "Eventima" u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA