Sunčica Travica ostavila Viktora Troickog?

Kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole kojom je teniser kažnjen sa 18 meseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor veoma teško podneo", rekao je manekenkin blizak prijatelj za "Blic"

  • 15

Sunčica Travica ostavila je svog verenika Viktora Troickog, prenosi "Blic". Prema pisanju ovog dnevnog lista, manekenka nije mogla da se nosi sa čestim promenama raspoloženja tenisera i njegovom nedavnom suspenzijom, koju je teško podneo.

Da podsetimo, Troickog je nedavno suspendovala Međunarodna teniska organizacija (ITF) na 18 meseci jer na turniru u Monte Karlu nije dao traženi uzorak krvi za doping kontrolu. 

- Sunčica je ostavila Viktora i to je ovog puta definitivno. Spakovala je kofere i vratila se u Beograd, a o njemu ne želi ni sa najbližim prijateljima da govori. Više puta su prekidali vezu i svađali se, ali mu se ona uvek vraćala i davala mu šansu. Trpela je njegove česte promene raspoloženja i sve češće nezadovoljstvo zbog tenisa, koje je prenosio na vezu. Poslednja kap koja je prelila njenu već punu čašu bila je suspenzija zbog doping kontrole kojom je teniser kažnjen sa 18 meseci neigranja teniskih mečeva, a koju je Viktor veoma teško podneo - rekao je za "Blic" bliski Sunčicin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Kako piše "Blic", razlog navodnog razlaza nije treća osoba, već svađe i sve češće neslaganje. Sunčica Travica nije bila dostupna za komentar.

(Telegraf.rs / Izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. jul 2013 | 14:37

    Sponzorusa klasicna

  • xxxx

    30. jul 2013 | 15:16

    18 mijeseci bez putovanja po bijelom svijetu u drustvu teniske elite, a uz to sve i manje para, nije je joj vise zanimljiv, klasična sponzorusa

  • Stefan051212

    30. jul 2013 | 15:36

    Koliko je jadna, strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA