Danas počinje sedmi Guarana Lovefest!

Program u okviru muzičke zone počinje u 20 časova nastupom grupe Armuši, zatim će nastupiti bend Straz Dogg, grupa ZAA, dok će zvezda prve večeri biti bosansi bend "Dubioza Kolektiv"

  • 0

Večeras počinje sedmo izdanje Guarana Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, na Letnjoj pozornici. Na glavnoj muzičkoj bini pripremljen je do sada neviđeni laserski spektakl, kao i specijalna šarena scenografija.

Program u okviru muzičke zone počinje u 20 časova nastupom grupe Armuši. Posle njih nastupiće poznati beogradski bend Stray Dogg, dok će grupa ZAA zagrejati publiku za zabavu posle ponoći. Zvezda prve festivalske večeri biće bosanski bend "Dubioza Kolektiv", a posle njihovog energičnog nastupa publici će se predstaviti di-džej Jan Nemeček.

Program na Energy stage-u otvoriće di-džej duo BluDeep Nights, a posle njih, jedinstvenim live nastupom publici će se predstaviti di-džej Nemanja Krstić. Tokom prve festivalske večeri za odličan provod biće zaduženi i danski dvojac Desos&Storm, kao i holandski di-žej Gitchell Moore.

Kanadski putopisac i dokumentarista Kristofer Ruder, koji će otvoriti "Pringles Cinema" zonu stigao je u Vrnjačku Banju. Kako kaže to je njegova peta poseta našoj zemlji i prvi put da posećuje centralnu Srbiju.

- Vrnjačka Banja je prelepo mesto, ljudi su srdačni, a prostor na kome se održava festival je veoma jedinstven. Snimam dokumentarac o festivalu i okolnim gradovima, a cilj mi je da svima u svetu predstavim vašu zemlju i divne ljude u njoj. Kada dođem u Srbiju, obožavam da jedem pljeskavice, a pronašao sam odlične u gradu. I rakija vam je veoma dobra - sa osmehom priča Ruder.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA