LOVEFEST: Vatromet i ovacije za "Dubiozu kolektiv" prve festivalske večeri

Na svirci čuvenog bosanskohercegovačkog sastava u Vrnjačkoj Banji uživalo je 4.000 ljudi

  • 2

U prelepom ambijentu čuvene Letnje pozornice u Vrnjačkoj Banji sinoć je počeo sedmi "Guarana Lovefest". Više od 4.000 ljudi provodilo se uz najveće zvezde večeri bend "Dubiozu kolektiv".

Na bini koja se scenografijom u potpunosti izdvaja od bilo čega što je do sada napravljeno u Srbiji, prva je nastupila banjska grupa "Armuši". Posle njih svoj melodični nastup imala je grupa "Stray Dogg", dok je ZAA energičnom svirkom razdrmala i zagrejala publiku za najveći spektakl večeri.

Nesumnjivo najveće zvezde večeri bili su momci iz benda "Dubioza kolektiv" koji su spektakularnim vatrometom započeli svoj nastup nešto iza ponoći. Publika je gotovo uglas pevala hitove poput pesama "Kokuz", "Vratiće se Valter", "Kažu", "Blam" i "USA".

Posle bisa i ovacija brojnih fanova bend se zahvalio svima na predivnoj noći, a program je nastavljen setom di-džeja Jana Nemečeka.

Prve festivalske večeri program na "Energy" stejdžu otvorio je di-džej duo BluDeep Nights. Posle njih nastupio je talentovani Nemanja Krstić i publiku zagrejao za dvojac Desos&Storm. Veseli Danci uživali su sa brojnom publikom. Posle njih di-džej pult preuzeo je Gičel Mur, koji je držao sve ljude na nogama do ranih jutarnjih sati.

Kristofer Ruder, kanadski putopisac i dokumentarista, sinoć je svečano otvorio program na Pringles Cinema zoni. On je istakao da se u Srbiju uvek rado vraća jer ga, osim prelepe prirode, uvek privuku srdačni ljudi.

Danas se otvara Guarana Lovefest EU zona

U saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizovana je edukativna EU zona, koja će početi sa radom 2. avgusta. Na skupu posvećenom novoj generaciji učestvovaće mladi iz više od 140 opština u našoj zemlji.

- Cilj nam je da mladima predstavimo Evropsku uniju kao sistem vrednosti, institucija i pravila, sistem mogućnosti za bolji i lepši život i to na drugačiji način - rekao je Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta. On je najavio da će u okviru EU zone biti organizovane tri debate na teme omladinskog aktivizma, obrazovanja i kulture.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA