SEKSI DŽAJINE KĆI: Koja je bolja - Sanja ili Dragana? (FOTO)

Sanja i Dragana Džajić su mlade manekenke koje svojim seksepilom ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Pogledajte set fotografija ove dve lepotice i zaključite koja je od njih atraktivnija

  • 49

ZANOSNE NASLEDNICE! Sestre Sanja i Dragana Džajić ćerke su legendarnog fudbalera Crvene zvezde, a sada funkcionera ovog kluba Dragana Džajića. Ove dve devojke mogu svakako da se pohvale atraktivnim izgledom, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dragana Džajić je za veoma kratko vreme postala jedna od najtraženijih srpskih manekenki, a mnogi brendovi žele da je angažuju da reklamira njihove proizvode. Kao što je poznato, atraktivna Džajina naslednica s vremena na vreme na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije kojima ne bi odoleo nijedan muškarac.

Ništa manje seksepilnija nije ni Sanja Džajić. Starija ćerka legendarnog fudbalera Crvene zvezde je isto kao njena sestra Dragana - manekenka.

Prema rečima Dragane Džajić, sestre su potpuno različite po temperamentu, a ljubav prema modi im je usadila majka Branka.

Dok je dve godine mlađa Dragana dominantnija, Sanja je povučena. Zajednička strast im je Crvena zvezda, obe su uspešne studentkinje na stranim univerzitetima, i kako se priča - jednako vole sportiste.

Pitamo vas, koja od sestara Džajić je atraktivnija - Sanja ili Dragana?  U prilogu možete pogledati set fotografija navedenih lepotica.

Sanja Džajić - Dragana Džajić

Sanja Džajić - Dragana Džajić

Sanja Džajić - Dragana Džajić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Itakooooo

    5. avgust 2013 | 17:28

    Džaja mnogo voli lopte pa ih je kupio i ćerkama :D

  • beogradjaniniin

    5. avgust 2013 | 17:53

    Obe su kao iz pornjave

  • dragica

    5. avgust 2013 | 17:05

    Ova plava kao travestit. Sem silikona i skupih stvari sta je to ovde posebno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA