LEPOTICA: Mia Šunjka nova "Palett" zvezda! (FOTO) (VIDEO)

Mlada Obrenovčanka izabrana je da bude novo zaštitno lice ovog poznatog brenda, a pored lepih crta lica, ima talenta za pevanje i glumu

  • 0

Kompanija "Henkel" i brend "Palette" svečano su proglasili pobednicu konkursa "Postani zvezda sa Palette" koji je organizovao izbor za promotivno lice kampanje ovog prestižnog brenda, a titulu je ponela studentkinja iz Obrenovca Mia Šunjka.

Ideja konkursa, kako navode iz menadžmenta, bila je da devojke koje maštaju da postanu poznate i slavne dobiju mogućnost da sarađuju sa profesionalnim fotografima, frizerima i šminkerima. Žiri je birao između deset finalistkinja, od ukupno petsto prijavljenih devojaka. Harizmu i sreću da je izaberu za promotivno lice imala je Mia Šunjka.

Preostalim takmičarkama koje su ušle u finale podeljene su profesionalne modne fotografije, a za njihov zanosan izgled i frizuru pobrinuo se Mister X, koji je devojkama davao stručne savete za negu i oblikovanje kose.

Mia ima 22 godine, rođena je u Obranovcu, gde je završila gimnaziju. Trenutno je na trećoj godini Fakulteta za kulturu i medije Megatrend univerziteta, a govori englesi, španski i francuski.

Uživa da svira gitaru, a slobodno vreme koristi da se bavi modelingom, a pošto ima talenta za muziku, neretko peva, i to u dva benda.

Mnogi će je prepoznati iz reklama za Telenor i AIK banku, a više puta se našla i na pozorišnim daskama Fakulteta dramskih umetnosti i Zvezdara teatra, dok se još kao mala oprobla pred kamerom.

Igrala je u seriji "Zamlate" koja se prikazivala na BN televiziji, zatim je imala epizodnu ulogu u seriji "Kuća na zlatnom brdu", dok se u međuvremenu našla u brojnim spotovima kao statista.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA