MAJKA KARDAŠIJANOVE: Kim, treba ti dizalica za te grudi! (FOTO)

"Nikada nisam videla ništa slično, izgledaju kao dve lubenice. Ne znam kako funkcionišeš sa njima", rekla je Kris Džener, dok starleti nije bilo svejedno da sluša kritike na račun svog izgleda

  • 8

Američka starleta Kim Kardašijan prošla je medijsku torturu kada je u pitanju njen izgled u trudnoći, te je donedavno izbegavala pojavljivanje u medjima dok ne smrša, međutim, kritike porodice nisu mogle da je zaobiđu.

Majka Kardašijanove Kris Džener tokom porodičnog doručka na letovanju u Grčkoj prokomentarisala je bujno poprsje svoje ćerke, ali u negativnom smislu.

- Nikada nisam videla ništa slično, izgledaju kao dve lubenice. Ne znam kako funkcionišeš sa njima. Treba ti dizalica - rekla je Dženerova, kojoj se u kritici pridružila i Kloi, a brojni mediji su njihov gest okarakterisali kao neprimeren.

Kim se potrudila da joj se na licu ne vidi da joj je zasmetao majčin komentar, te je samo odgovorila da je nije briga kakve su joj grudi zbog trudnoće.

(J. J./huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA