Pogledajte Milicu Pavlović bez šminke! (FOTO)

Temperamentna pevačica se na Fejsbuku pohvalila fotografijom na kojoj nema ni gram šminke, dok su to brojni fanovi dočekali sa oduševljenjem

  • 18

Mlada "Zvezda Granda" Milica Pavlović trenutno žari i pali po grčkom primorju, a sve svoje obožavaoce počastila je  fotografijom bez šminke u kupaćem kostimu, dok su brojni ljubitelji ove Leskovčanke imali šta da vide.

Simpatična pevačica trenutno boravi na Zakintosu, gde je nedavno i nastupala, a preko dana koristi priliku da se opušta na plaži, te se ovom prilikom slikala bez šminke u bikiniju, na radost brojne muške populacije.

Zanosna Leskovčanka je u intervjuu za Telegraf rekla da voli da bude prirodna, što ova slika i potvrđuje.

Inače, pevačicin hit "Seksi senjorita" nedavno je premašio cifru od dva miliona pregleda na Jutjubu.

Kako se vama dopada ovo Miličino izdanje?

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    7. avgust 2013 | 15:35

    Svaka devojka koja je pocrnela ne mora da stavlja puder bronzer ... biće lepa i bez šminke ako i malo ima lepe crte lisca. Dovoljno je da stavi samo malo pudera i gotovo, dajte neku sliku sa prirodnim tenom da vidimo da li je zaista toliko lepa kao što pričate. Nije ona ružna ali nije ni prelepa i prava je đipuša po meni ona nema baš fino ponašanje za jednu damu. Šta reći opična pevaljka.

  • Hulk

    7. avgust 2013 | 12:27

    Meni se ona svidja i sa i bez sminke. Mnogo je lepa, barem meni. Nek kaze ko sta hoce ali ja sam se zaljubio u nju. Znamo se vec 2 maseca i ne mogu da je izbacim iz glave. Ozbiljan sam.

  • gogg

    7. avgust 2013 | 15:17

    Meni je ona seljanka. Nacin na koji prica i kako se ponasa. Jako primitivno i prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA