Valjevo Mikiju Jevremoviću još nije isplatilo novogodišnji nastup

Lokalno rukovodstvo je grupu "Neverne bebe", koja je nastupala na dočeku Nove 2013. u potpunosti isplatila, dok skoro osam meseci duguju Mikiju i Jeleni Jevremović oko 160.000 dinara za novgodišnji koncert

  • 1

Valjevska vlast već osam meseci duguje deo honorara pevaču Mikiju Jevremoviću za novogodišnji nastup u ovom gradu. Lokalno rukovodstvo je grupu "Neverne bebe", koja je nastupala na dočeku Nove 2013. u potpunosti isplatila, dok skoro osam meseci duguju Mikiju i Jeleni Jevremović oko 160.000 dinara za novgodišnji koncert.

Kako saznajemo, Miki Jevremović je veoma teško podneo to što mu "njegovo" Valjevo, u kome je odrastao, vraća na ovakav način, a u poslednjem trenutku je odustao od tužbe.

Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić i Slađana Marković, direktorka Centra za kulturu, koji je organizovao novogodišnji koncert u Valjevu, tvrdi da grad Mikuju i Jeleni Jevremović ne duguje ni dinar. Međutim, iz više pouzdanih izvora nam je potvrđeno da njih dvoje nisu dobili deo obećanog honorara, a do zastoja je došlo zbog toga što su"zakazali" pojedini sponzori novogodišnjeg koncerta u Valjevu.

Iz odgovora poverenika za informacije od javnog značaja proizilazi da je gardsko rukovodstvo za doček Novegodine računalo da će od sponzora dobiti 640.000 dinara, međutim dobili su oko pola miliona dinara. "Nevernim bebama" je uplaćen celokupan honorar za novogodišnji koncert u Valjevu, dok su Jevremovići ostali "kratki" za 160.000 dinara.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA