MILKA CANIĆ: Ne vraćam se uskoro u Slagalicu!

Najpoznatija srpska lektorka navodi da je proces oporavka nakon operacije kičme tekao po planu, sve dok joj pre nekoliko dana nije izašao limfom na krajniku. Lekari navode da je u pitanju bolest krvi

  • 11

Milka Canić, legendarna supervizorka kviza "Slagalica", kaže za Telegraf da se ne vraća uskoro na male ekrane, jer se nije u potpunosti oporavila. Naime, Milka je u julu prošle godine operisala kičmu i oporavak je tekao po planu, sve dok joj pre nekoliko dana nije izašao limfom na krajniku. Canićeva navodi da ne zna kada će početi sa snimanjem serijala.

- Reprize ćete gledati do kraja avgusta, početka septembra. Tada počinje da se prikazuje novi serijal koji je snimljen početkom maja. Epizode su snimljene bez mene, jer se nisam u potpunosti oporavila. Nažalost, izašao mi je limfom na krajniku i on je pogoršao proces opravka - kaže Milka za Telegraf, i ističe da joj je jako žao što se neće uskoro vratiti na male ekrane.

Omiljena lektorka kaže da zadatke radi od kuće i da joj je drago što joj javnost želi brz oporavak. Podsetimo, Milka je u julu prošle godine operisala kičmu, da bi nakon toga najavila povratak početkom maja. Ipak, gledaoci trenutno gledaju reprize, a od lektorke ni traga ni glasa.

- Zaista ne smem više da prognoziram kada ću početi da snimam, budući da proces oporavka sporo napreduje, pogotovu zbog ovakvog vremena. Tužna sam, ali ipak moram da se oporavim u potpunosti kako bih mogla da snimam. Lekari kažu da je u pitanju bolest krvi - dodaje Canićeva.

Želimo joj brz oporavak!

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA