Joksimović večeras peva u Bijeljini

Posle više od 10 godina, Joksimović će zapevati obožavaocima koji ga željno iščekuju. Spektakularan nastup i nekoliko hiljada fanova očekuje se večeras na koncertu u Republici Srpskoj

  • 0

Jedan od najpopularnijih srpskih kantautora Željko Joksimović održaće večeras dugoočekivani koncert u Bijeljini, na Gradskom stadionu. Posle više od 10 godina, Joksimović će se predstaviti publici koja ga željno iščekuje.

Večerašnji koncert počinje u 21 čas i 30 minuta, a očekuje se enormno veliki broj posetilaca i obožavatelja popularnog pevača. Podsetimo, Joksimović je nedavno održao fenomenalne koncerte u Makedoniji i Crnoj Gori. Više od 10.000 fanova zabavljalo se sa Željkom, u Ohridu, a svi kao jedan pevali su njegove pesme od prvih hitova kao što je "Libero", evrovizijskih pesama, pa sve do poslednjeg megahita "Ludak kao ja" koji su se nizali jedni za drugim tokom večeri uz zajedničku interpretaciju autora i njegove publike.

Isti utisak Joksimović je ostavio i na nedavnom nastupu u Crnoj Gori, gde ga je slušalo oko 5.000 obožavalaca. Spektakularan nastup i nekoliko hiljada fanova očekuje se i večeras na koncertu u Republici Srpskoj.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA