PO KOJI PUT: Opljačkana Paris Hilton!

Bogata naslednica lumpovala je sa društvom, a nekoliko devojaka upalo je u njenu spavaću sobu i ukralo joj skupocene slike, torbe i nekoliko bikinija

  • 1

Dok je bogata naslednica Paris Hilton lumpovala sa svojim društvom, nekoliko devojaka je provalilo u njenu kuću u Malibuu i ukralo dragocene slike, firmirane torbe i kupaće kostime. Naime, ovo je sedmi put da provalnici obijaju plavušinu kuću, a ovaj put je Paris imala sreće budući da su se devojke uplašile policije i neke stvari bacile po izlasku iz velelepne vile.

- Kada mi se to prvi put desilo u ovoj kući, već sam imala iskustva sa drugim vilama u kojima sam živela, jer su mi se ljudi peli na ogradu, krali ključeve i još mnogo toga. Navikla sam se na to. Ali u Los Anđelesu je najbezbednije živeti u zajednici. Iako se i meni dešavalo pljačkanje, i to je strašno, samo je trebalo da ubacim kamere i laserske zrake, kao i najbolju tehnologiju - rekla je starleta.

Paris je sa svojim društvom lumpovala u vili, a provalnice su ušle u spavaću sobu i ukrale skupocene slike, torbe i bikinije. Dok su izlazile iz kuće, komšija ih je video i pozvao policiju, a devojke su se uplašile i bacile deo plena.

(A. Č./ NY Daily News)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    9. avgust 2013 | 16:25

    Mnogo dobra riba. Jos samo kad bi mi dala kkoji put......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA