Kim i Kanje odbili tri miliona za fotke ćerke!

Starleta i reper dvoume se da li da ekskluzivne fotografije dvomesečne Nort prodaju medijima, ili da ih okače na društvene mreže

  • 3

Reper Kanje Vest i starleta Kim Kardašijan odbili su ponudu od tri miliona dolara za ekskluzivne fotografije ćerke Nort. Naime, par se još uvek dvoumi da li da slike svoje dvomesečne bebe proda medijima, ili da ih okači na društvene mreže, kao što je to sada trend. Jedan pisani medij ponudio je tri miliona dolara za ekskluzivne fotografije, ali je par odbio.

Kako prenosi TMZ, Kim i Kanje ne znaju da li da prodaju slike i novac daju u humanitarne svrhe, ili da okače fotke na društvene mreže. Podsetimo, Kim se porodila u junu i od tada se ne pojavljuje u javnosti. Kim želi da svoju figuru dovede do savršenstva kako bi opet punila naslovne strane, a pojedini mediji navode da je potpuno nezadovoljna težinom, te da se plaši da je javnost izgubila interesovanje za nju.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA