POGODI KO SAM: Nekada mala pankerka danas seks-bomba (FOTO)

U pitanju je manekenka iz Nemačke koja je svojom lepotom i zanosnom linijom osvojila svet

  • 6

Da li prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je manekenka koja rođena pre 40 godina u nemačkom mestu Bergiš-Gladbah. Pažnju na sebe skrenula je davne 1992. godine, kada je pobedila u poznatom modnom takmičenju u svojoj zemlji.

Ova lepotica ubrzo se našla na brojnim naslovnim stranica vodećih svetskih časopisa, a 1997. godine postaje prva manekenka iz Nemačke koja postaje deo Viktorijinih anđela. Osim manekenstva, okušala se još u glumi.

Dva puta je bila u braku, i to sa stilistom Rikom Pipinom, kao sa i britanskim muzičarem Silom. Majka je četvoro deca, a danas je u emotivnoj vezi sa njenim telohraniteljem Martinom Kristenom.

Verovatno ste pogodili do sada, u pitanju je Hajdi Klum. Ova atraktivna manekenka postavila je fotografiju iz detinjstva na svom Tviter nalogu kada je imala samo devet godina.

Iako je ušla u petu deceniju života, Klumova je pokazala da je još uvek seks-simbol, postavivši na društvenim mrežama fotografiju svog nagog tela na plaži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci

    13. avgust 2013 | 18:00

    @maya xxaxaxa,koliko vi zene mozete da budete zavidne,pa to je bolesno. Verujem da si ti rasna lepotica,inace....

  • GRK

    13. avgust 2013 | 17:03

    iz alternativki uvijek izrastu predivne žene sa stilom ali i mozgom...a seljanke i fenserke su vec s 25 ocufane kokoši koje igraju na kartu sexipila kad su vecinom neugledne face. Sve koke, glumice, modeli... koje su danas lijepe žene bile su otkačene pankerice.

  • zullu

    13. avgust 2013 | 12:31

    I šta će telohranitelj da uradi posle godzile?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA