MIRKA VASILJEVIĆ: Trudna sam, Vujadin i ja planiramo još dece!

- Vujadin i ja smo presrećni, ali to nije nešto što nas je zateklo, budući da smo planirali bebu. Želimo još dece, ali prvo mi je želja da ovu trudnoću iznesem do kraja kako treba. Za sada je sve u najboljem redu - kaže mlada glumica za Telegraf

  • 5

Srpska glumica Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug Vujadin Savić čekaju drugo dete. Naime, lepa glumica je u šestom mesecu trudnoće i za sada sve prolazi u najboljem redu. Pol bebe nije poznat, ali Mirka ističe da joj to nije ni bitno, budući da je isti slučaj bio sa sinom Andrejem, koji sada ima godinu dana i 10 meseci.

- Istina je da sam trudna i u šestom mesecu trudnoće. Do sada mi se stomak nije primećivao, čak sam i snimala normalno. Međutim, sad je već počeo da se širi, te se primećuje. Vujadin i ja smo presrećni, ali to nije nešto što nas je zateklo, budući da smo planirali bebu. Želimo još dece, ali prvo mi je želja da ovu trudnoću iznesem do kraja kako treba. Za sada je sve u najboljem redu - kaže mlada glumica za Telegraf.

Na pitanje da li je poznat pol bebe, budući da se uveliko spekuliše da je u pitanju devojčica, Mirka navodi da se još uvek ništa ne zna.

- Pročitala sam da se u medijima navodi da je devojčica, ali moram da kažem da su to samo spekulacije, jer ni mi ne znamo da li ćemo dobiti ćerku ili sina. Beba se sve vreme okreće tako da pol ne može da se vidi. Znam da je kliše, ali zaista nam nije bitno kog je pola beba, jer ni za Andreja nismo prognozirali - kaže Vasiljevićeva, i dodaje da sa Vujadinom svakako planira još dece jer ne želi da Andrej bude sam.

- I Vujadin i ja imamo braću i sestre i znamo kako izgleda kada dete ima još nekog vršnjaka u porodici. Ne želimo da Andrej raste sam, pogotovu što opet živimo u inostranstvu i većinu vremena radimo - iskrena je glumica, koja navodi da će nastaviti da snima i u trudnoći, ukoliko joj se ukaže prilika.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA