EKREM: Igbala me je prebila ko mačku!

- Eh, te žene, kad ja hoću da ih poljubim u obraz, one okrenu glavu da me poljube u usta, pa tu sliku okače na Fejs i eto mene u novinama. Posle se moja žena ljuti i bije me - kaže Jevrić

  • 11

PRESEO MU SEKS! Iako Ekrem Jevrić tvrdi da se ne seća da je, kako se priča, snimio porno-film sa dve devojke, za to ne haje njegova supruga Igbala od koje je dobio batine zato što ju je prevario!

Ekrem tvrdi da se ničega ne seća, kao i da je moguće da su ga, dok je bio pijan, iskoristile tajanstvene žene.

- Ja se ne sećam da sam tako nešto uradio, niti bih to ikad uradio. Ali možda me je neko iskoristio. Posle 10 ili 15 čaša rakije ili viskija ja ne pamtim ništa - izjavio je Jevrić za "Kurir", i objasnio kako je Igbala reagovala kada je čula ove priče.

- Prebila me ko mačku. Šta ću, ja joj kažem da se ne sećam da sam se seksao, a ona mi ne veruje. A meni je teško da se odbranim od žena. Mnogo me vole. Mole me da se slikaju sa mnom, grle me, skaču mi po glavi. Eh, te žene, kad ja hoću da ih poljubim u obraz, one me zajebu, pa okrenu glavu da me poljube u usta, pa tu sliku okače na Fejs i eto mene u novinama. Posle se Igbala ljuti i bije me. Čak mi kažu da će mi dati 100.000 evra za snimak! A ne znam da li ga ima. Možda me je neka devojka iskoristila i snimila tajno - ispričao je Ekrem.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    14. avgust 2013 | 16:12

    aj ti u sigurnu kucu tamo si bezbedan...bar zena dok te ne poseti.

  • Seksoman

    14. avgust 2013 | 16:23

    OVO.....g ? treba kastrirati za svaki slucaj

  • Kele

    14. avgust 2013 | 16:46

    Ko o čemu, vi o Ekremu. Ma dajte ljudi, objavite nesto pametnije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA