Severinin novi termin porođaja - 22. februar

Ako se pevačica ne bude porodila prirodnim putem do srede, doktori će izvršiti carski rez!

  • 1

Sapunica oko Severininog porođaja polako se bliži kraju. Iako  su gotovo svi tvrdili  da će se najpoznatija balkanska trudnica  poroditi 7. februara, ispostavilo se da je pravi Severinin porođajni termin 22. februar. Ako se do ovog roka ne porodi prirodnim putem, doktori bolnice "Firule" u Splitu, u kojoj Seve održava trudnoću više od mesec i po,  porodiće u sredu hrvatsku pevačicu carskim rezom.

Pretpostavlja se da je priča o porođaju 7. februara bila marketinški trik Hrvatice ili pak pokušaj da se zavaraju tragovi, kako je mediji ne bi opsedali. Ipak, Severinina najveća želja je bila da bebu rodi u kadi.

- Severina je insistirala da se porodi u vodi, ali stručno osoblje nije za ovakav način rađanja iz prostog razloga: nemaju odgovarajuće uslove. Ovde se do sada praktikovao prirodni porođaj, eventualno carski rez, ako ima nekih teškoća, ali za porođaj u vodi osoblje nije obučeno, što i ne čudi, jer za time nije ni bilo potrebe. Takođe, Seve je starija prvorotka, ima skoro 40 godina, pa je to još jedan razlog što lekari i medicinsko osoblje ne žele da eksperimentišu - kaže upućeni izvor, koji otkriva i da je Vučkovićeva malo razočarana zato što se porođaj neće odigrati onako kako je planirala, ali da će ipak poslušati stručnjake.

S obzirom na to da je pevačica izgurala trudnoću do samog kraja, očekuje se da sve bude u redu i sa njom i sa detetom, za koje lekari veruju da je dečak, a budući roditelji će mu, navodno,dati ime Aleksandar Ivan.

(Alo / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA