VESELI ŠANKERI: Članovi grupe Bad copy točili pivo na Bir festu (FOTO)

Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i Timbe zabavljali goste štanda Zaječarskog piva u svom prepoznatljivom stilu

  • 0

Otvaranje "Bir festa" obeležila je još jedna žurka na VIP terasi Amstela i Zaječarskog, koju je organizovala "Hajneken" kompanija u Srbiji. Brojni posetioci su imali priliku da uživaju u kvalitetnom pivu, posmatrajući muzičke nastupe sa idealne razdaljine, a za dodatno dobru atmosferu zaduženi su bili specijalni VIP gosti − grupa "Bad copy".

Pre nego što su održali sjajan nastup pred beogradskom publikom, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i Timbe našli su se ulozi šankera, i u svom prepoznatljivom stilu zabavljali goste Zaječarskog štanda dok su točili pivo. U veselom provodu i hladnom pivu uživali su i novinarke Biljana Radeka i Marina Kotevska, stand-up komičar Ivan Tomić, bivši odbojkaš Edin Škorić i mnogi drugi.

Kako bi svi posetioci i gosti uživali odgovorno, dočekali zoru u prijatnom raspoloženju i jednostavno i bezbedno stigli kući, "Hajneken" kompanija u Srbiji, kroz strateško partnerstvo sa GSP-om, obezbedila je četiri vanredne noćne linije do ključnih tačaka u gradu Tokom svih pet dana trajanja festivala, autobusi će saobraćati u intervalu od 30 minuta, počevši od 23:30, pa sve do zore a krajnje stanice autobuskih linija su Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica, Novi Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA