ŠERON STOUN: Nisam ja seks-simbol!

- Ja sam odrasla žena sa troje dece i kada biste me videli ujutru, znali biste o čemu pričam - izjavila je poznata glumica

  • 8

Prošlo je više od 20 godina od čuvene scene sa golim međunožjem iz "Niskih strasti", ali Šeron Stoun i dalje odiše osobenom seksualnošću zbog koje gotovo svim muškarcima i danas klecaju kolena.

Glumica je po njenim rečima odrasla žena sa troje dece, ali uprkos običnom životu koji vodi, Šeron nastavlja da prkosi vremenu na poseban način.

Što se plastične hirurgije tiče, ona je rekla:

- Ne mogu vam reći koliko lekari pokušavaju da mi prodaju fejslifting. Čak sam bila nagovorena na to. Ali... Kada sam otišla i pogledala sebe, pomislila sam − šta time dobijam.

Iako je već napunila 55 godina i dalje zrači seksepilom i harizmom. Glumica je u nedavnom intervjuu izjavila da na početku karijere niko nije mislio da je ona lepa, dok se nije slikala za "Plejboj".

- Iskrena da budem ja sam veoma daleko od seks-simbola, kada biste me videli ujutru, znali biste o čemu pričam - objasnila je Šeron.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA