Dženifer Aniston šeta gola, a Anđelina baca noževe!

Najgnusnije pikanterije iz života poznatih otkrivaju njihovi bivši telohranitelji

  • 4

Najviše tajni holivudskih zvezda zna upravo njihova posluga! Kako god, oni o tome moraju da ćute sve dok rade za poznate, ali kada se ugovor raskine, sve pikanterije obično završe u javnosti. Ovaj put vam otkrivamo ko voli da šeta go, ko se ne kupa, a ko kad pobesni baca noževe na ukućane.

Lepa Dženifer Aniston obožava da se šeta gola po kući, a njenim telohraniteljima je često neprijatno zbog toga. Ipak, moraju da izdrže i dostojanstveno se ponesu.

- Kada ujutru otvori vrata, dočeka me u malom grudnjaku i donjem vešu. Toliko puta sam je video u tom izdanju da znam sve mladeže na njenom telu- tvrdi jedan od telohranitelja glumice.

Kad Dženifer Aniston pozove Pita, Anđelina se razbesni i često baca noževe u zid u toku svađe sa mužem, rekao je jedan bivši čuvar slavnog bračnog para.

Bivši telohranitelj Džulije Roberts navodi da se glumica danima ne kupa, jer voli prirodan miris. Bogata naslednica Paris Hilton pravi je kleptoman, budući da redovno "pozajmljuje" tuđe stvari po klubovima.

- Paris ima naviku da uzima tuđe jakne, nakit, cipele – sve što može! Na jednoj žurci pitala me je da sakrijem par cipela ispod svoje jakne i iznesem ih napolje - tvrdi njen nekadašnji telohranitelj.

Džoni Dep ne voli da šopinguje po prodavnicama, već mu telohranitelji donose garderobu kući kako bi je probao i odlučio da li mu odgovara. Zašto kao sav normalan svet, kad mu se može drugačije?

(A. Č./ Žena Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gajo

    18. avgust 2013 | 23:14

    ako se dogodi da upoznam telohranitelja od dženifer aniston pozvaću ga na piće i reći mu samo: Pričaj ali sporo i hoću sve detalje!

  • Sale

    18. avgust 2013 | 23:11

    Jaoooo da mi je biti telohranitelj od DŽenifer..sve bi dao!!!!! Uh!

  • Ultra

    19. avgust 2013 | 08:17

    Jest, mogu zamislim kako je jadnicku bilo neprijatno kad ga doceka Aniston u brusu i donjem vesu. Folirant! Jedino ako nije gej. To bi bilo kao da radis u fabrici slatkisa, a imas visok secer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA