Muž Jelene Jakovljević doveo drugu ženu!

"Pravila u Emiratima su takva da muškarac može da dovede više žena i za to ne postoje zakonske prepreke, ali će misica zadržati sve privilegije jer je prva supruga šeika", navodi izvor blizak porodici Bin Drai

  • 16

Bivša manekenka i nekadašnja mis Jugoslavije Jelena Jakovljevič bin Drai nakon pet godina braka i troje dece sa Saidom od nedavno će morati da muža, inače arapskog milijardera, kako navodi "Kurir", deli sa još jednom ženom, koju je on legitimno doveo u kuću.

Ovaj poznati par u braku je od 2008. godine i nakon ćerke Asje i sina Halila, ove godine u julu dobili su još jedno dete Hamdana, da bi im se od nedavno pridružila i još jedna Saidova supruga, koju je on sasvim legitimno doveo da živi sa njima.

- Jelena je više godina bila Saidova jedina supruga, ali pravila u Emiratima su jasna i na osnovu njih muškarac može u kuću da dovede više žena i za to ne postoje zakonske prepreke. Na kraju krajeva, takvi su običaji. Jelena se nije preterano zabrinula zbog odluke supruga, budući da joj po pravilima kao prvoj supruzi pripadaju sve pogodnosti i da njen status nosi niz beneficija koje ostale supruge nikad neće imati - naveo je izvor za "Kurir".

Zanosna srpska misica sigurno nije navikla na ovakvo okruženje, ali to je izgleda cena braka sa bogatim šeikom.

(J. J. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aman Zaman

    19. avgust 2013 | 13:01

    Samo vi nastavite da prodajete veru za večeru i daleko ćete dogurati...

  • jovan

    19. avgust 2013 | 12:32

    Ma samo idite za bogatim šeikovima …ima tu još mnogo zakona koji će je kad tad snaći :))))

  • betmen

    19. avgust 2013 | 13:30

    E jadna li si,a lepa. Kad si mogla pored toliko zgodnih muskaraca u exyu da odes za nekog koji izgleda katastrofa a jos mundzos.... Bljak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA