Srpska seks-bomba u krevetu sa crncem! (FOTO)

Nevena Miličević uslikana je kako se mazi sa nepoznatim tamnoputim muškarcem na trosedu, dok je ispod fotografije napisala: "Uhvaćeni na delu"

  • 52

Manekenka koja je tučom sa Sindi obeležila poslednju sezonu "Velikog BrataNevena Miličević uhvaćena je u strasnom zagrljaju egzotičnog crnca, te se može naslutiti da je Lazarevčanka ovom prilikom otkrila javnosti svoju jaču polovinu.

Zgodna manekenka često je aktivna na društvenim mrežama, te redovno svoje obožavaoce počasti kojom bikini fotkom, novom frizurom ili pak izjavom na Tviteru.

Nevena je, između ostalog, na svom Instagram profilu objavila i fotografiju na kojoj je u egzotičnom zagrljaju tamnoptuog mauškarca, koji se sa pravom zagledao u zanosno telo manekenke.

Ispod slike na Instagramu Miličevićeva je napisala: "Uhvaćeni na delu", te se može naslutiti da je manekenka ovom prilikom pokazala novog dečka.

Budući da je sklona eksperimentima i neretkim promenama, Nevena je nedavno svoju kosu ofarbala u plavo, a nova frizura ostala je nezapažene zbog bujnog poprsja koje je u prvom planu.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. avgust 2013 | 15:17

    Koga bre jos zanima ovaj pokusaj od manekenke? Nebitna skroz!

  • Opanak

    19. avgust 2013 | 15:24

    htela je samo malo reklame,ali kako stvari stoje dobice link na red tubu

  • Hulk

    19. avgust 2013 | 15:12

    Ovaj ce da je unisti. Pocepace je ko papir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA