SRPSKA BLOGERKA IZ NJUJORKA: Barberi je prepoznao moj talenat! (FOTO)

Bivša manekenka, a sada blogerka i brend ambasador Mija Knežević, navodi da je zaljubljena u Njujork, ali da joj je Beograd uvek u srcu, budući da je sa 15 godina otišla u Švajcarsku kako bi završila srednju školu. Potom je upisala fakultet u Londonu, a postdiplomske studije završila je u Njujorku

  • 2

Najpoznatija srpska blogerka Mija Knežević koja od svoje petnaeste godine živi u inostranstvu, postala je ambasador "Barberija" za Srbiju, a sa njom sarađuju svetski kreatori, budući da se njen stav uvažava gde god se pojavi. Važi za najstilizovaniju osobu u modnim krugovima, a tek joj je 26 godina.

Iako putuje po celom svetu, u Beograd redovno dolazi leti, zimi i tokom praznika.

Rođena je u Beogradu, a našu zemlju napustila je sa 15 godina da bi u Švajcarskoj tavršila srednju školu. Nakon toga, fakultet je upisala u Londonu, a postdiplomske studije završila u Njujorku. Mija ima blog, mij-a-porter.com, koji trenutno prati preko 200.000 posetilaca, a počela je sa samo 500! Počeli smo priču o tome koliko joj je iskustvo u modi pomoglo u daljoj karijeri.

-Ja sam brend ambasador, a kompanije za tu poziciju traže mnogo više od lepote. Zato su "Barberi" i kompanija za izradu nakita iz Pariza "Chanael K" izabrali upravo mene da budem njihov ambasador- kaže uspešna blogerka za Telegraf i dodaje da su poznanstva u modnom poslu moguća samo ukoliko imate nešto kvalitetno da ponudite.

- Konkurencija postoji svugde i u svakoj industriji. Bitno je da ste ambiciozni i da to čime se bavite možete da isporučite na visokom nivou. Ne podnosim prosečnost.

Mija je završila postdiplomske studije u oblasti kulture i medija, te navodi da je obrazovanje jako bitno za uspeh.

- Obrazovanje i rad shvatam jako ozbiljno. Sve svoje vreme tokom studija sam provodila u biblioteci Njujork Univerziteta, čitajući po 500 stranica. Sada kada sam diplomirala, svoje slobodno vreme volim da provedem u galerijama i muzejima.

Budući da je proputovala ceo svet, pitali smo blogerku koje svetske metropole su joj omiljene.

- Definitivno London i Njujork. Još uvek nestrpljivo čekam da vidim Tokio i Hong Kong. Azijska kultura mi je fascinantna i sigurna sam da ću pronaći veliku inspiraciju u tim divnim gradovima - kaže Mija i dodaje da Beograd posećuje kad god joj obaveze to dozvole, leti, zimi i za praznike.

Kao ambasador kompanije "Barberi" za Srbiju, Mija ima velike planove. Međutim, pored karijere, najbitnija stvar u životu joj je porodica. Kao svoj najveći san navodi želju da jednog dana ima veliku porodicu i da bude veoma uspešna u svom poslu. Na pitanje da li je zaljubljena, mlada blogerka dala je zanimljiv odgovor.

- Zaljubljena sam u Njujork. Što bi Keri Bredšo rekla "Njujork je moj ljubavnik!"- iskrena je Mija Knežević.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA