HUREM PREVARENA: Verenik uhvaćen s drugom

Nakon što je procurela informacija da Merjem Uzerli i njena jača polovina Kan Ateš nisu više u vezi, ubrzo su u novinama osvanule fotografije njenog verenika kako večera u restoranu sa nepoznatom devojkom

  • 6

Turska glumica i zvezda serije "Sulejman Veličanstveni", tridesetogodišnja Merjem Uzerlikonačno se oporavila nakon višemesečne depresije, a po izlasku sa klinike, glumicu su sačekali naslovi u novinama kako ju je verenik prevario, o čemu navodno svedoče i paparaco slike Kana Ateša sa večere sa nepoznatom devojkom.

Merjem je u maju otputovala u Berlin ne rehabilitaciju, gde se lečila od depresije, zbog čega je navodno prekinuto snimanje popularne serije.

Glumica je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografije sa obale mora, a budući da je u zimskoj jakni, može se naslutiti da je negde u Skandinaviji, ali i da je otpuštena sa klinike.

Dok se Hurem lečila u Nemačkoj, procurela je informacija da poznati par nije više u romantičnim odnosima, a ubrzo su i paparaci uslikali njenog verenika Kana Ataša sa nepoznatom devojkom na zajedničkoj večeri, što je izazvalo reakciju javnosti.

Da u ljubavnom gnezdu nije sve kako treba, ukazala je i sama Merjem kada se na svom Fejsbuk profilu na rođendanskim čestitkama zahvalila brojim fanovima, međutim, svog verenika, koga je redovno pozdravljala, je ovaj put izostavila, što je samo ohrabrilo spekulacije o raskidu.

(J. J. / vecernji.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    20. avgust 2013 | 18:44

    Oči su joj prelepe. A za tog dvonožca muškog pola je baš briga. Ima toliko pravih muškaraca.

  • dada

    20. avgust 2013 | 17:31

    Šta me briga za Hurem ;)

  • petarBG

    20. avgust 2013 | 21:00

    Ako je ovo lepota onda je svaka druga devojka u Srbiji lepsa od nje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA