SEKSI TAŠA: Kebina ćerka pokrivena samo lišćem! (FOTO)

Pevačica Nataša Kojić trenutno boravi u Los Anđelesu, gde je uradila set slika sa plaže na kojima je svoje zanosne obline prekrila samo morskom travom

  • 13

Seksi pevačica Nataša Kojić Taša, inače poznatija kao ćerka narodnog pevača Dragana Kojića Kebe, dugo se ne oglašava u medijima, budući da je muzičku karijeru stopirala još pre pet godina, ali zato za svoje fanove neretko ispozira u bikiniju.

Dvadesetdevetogodišnja pevačica od 2008. godine i pesme "Taktike" ne pojavljuje se na našim prostorima, osim što je nedavno u medijima osvanula slika Kojićeve sa jednog snimanja sa Leonardom di Kaprijem, sa još nekoliko lepotica na jahti.

Nataša je aktivna uglavnom na Tviteru, gde sa svojim obožavaocima deli provokativne i zanimljive fotografije. Ovoga puta, zanosna plavuša uradila je editorijal slika na kojima je ogrnuta lišćem.

Pevačica je svoje vitko i zategnuto telo osunčala na plaži u Los Anđelesu, dok je svoje bujne obline prekrila samo morskom travom.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA