KATARINA RADIVOJEVIĆ: Zaljubljena sam, Ivan je moj idealan par!

Budući da Radivojevićeva živi na relaciji Beograd - Los Anđeles - Moskva, biće joj teško da se uskladi sa Ivanom, koji živi i radi u Švajcarskoj. Ipak, ovo će biti prvi veći test njihove jednomesečne ljubavi

  • 12

Najlepša srpska glumica Katarina Radivojević zaljubljena je i u srećnoj vezi već mesec dana. Njeno srce osvojio je atraktivni bankar Ivan iz Beograda, koji već godinama radi u Švajcarskoj. Golupčići su proveli svoje prvo zajedničko letovanje na Adi Bojani, a sa njima je bila i pevačica i Katarinina kuma Ana Stanić. Katarina ne krije da je u Ivanu pronašla idealnog saputnika.

- Teško mi je bilo u životu da ga pronađem, ali mogu da kažem da postoji. On je moj idealan par, a to je ono čemu svi težimo. Bitno je da žena nađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara i koji je pun razumevanja, jakog i stabilnog, koji može da podrži njena stremljena i karijeru, kao što su moja u ovom trenutku - kaže Katarina.

Budući da Radivojevićeva živi na relaciji Beograd - Los Anđeles - Moskva, biće joj teško da se uskladi sa Ivanom, koji živi i radi u Švajcarskoj. Ipak, to će biti prvi veći test njihove ljubavi. Ivan je studije završio u Kaliforniji, a potom je živeo i radio u Londonu, da bi već dugi niz godina bio stacioniran u Švajcarskoj.

(A. Č. / Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarBG

    20. avgust 2013 | 20:54

    Zasto svi tripuju da je ona neka riba???Sasvim prosecna devojka

  • Lara

    20. avgust 2013 | 21:02

    Hoćeše da kažeš pun para.

  • Lily

    20. avgust 2013 | 23:17

    Ako je ona najlepša naša glumica onda sam ja ćorava! Iskreno ta devojka me strašno iritira, previše je puna sebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA