DARA BUBAMARA: Imam FUL mercedes i mnogo mi je dobro!

"Na početku karijere imala sam honorar 50, pa 100 i 500 evra, bila sam zadovoljna jer sam imala za osnovne stvari. Danas sam zahtevnija, hoću nova kola, najmoderniju haljinu, cipele", ispričala je pevačica

  • 23

Folk pevačica Dara Bubamara čitavo leto nastupa i promoviše novi album, ističe da stalno radi jer mnogo troši, da voli da "nagazi po gasu", a u intervjuu za "Novosti" se pohvalila da voli skupe haljine, cipele, luksuzna kola, kao i da poseduje "ful meredes".

Pevačica kaže da je muzičku pauzu napravila samo kada je bila trudna, i da to što ima bogatog muža nije razlog da sedi kod kuće, pogotovo jer ističe da mnogo troši.

- Poludela sam posle dva meseca lenčarenja, ne bih nikad mogla da ne radim ništa, volim da pevam, volim da putujem, muzika mi je u krvi. A novca nikad dosta! Što imate više, više i trošite. Kada sam na početku karijere imala honorar 50 evra, pa 100, 500, bila sam zadovoljna jer sam imala za osnovne stvari. Danas sam zahtevnija. Hoću nova kola, najmoderniju haljinu, cipele. Koliko god novca da imate, nije dovoljno - kaže novosadska pevačica.

Radojka na krije da je temperamentna, ističe da su joj posebna strast automobili, i otkriva da voli da "nagazi", za razliku od supruga, koji je mnogo mirniji od nje.

- Prošle su me bubice kada sam želela samo sportska kola. Sad mi treba veći i luksuzniji auto. Imam "ful" "mercedes" i mnogo mi je dobro! Suprug ima svoj auto, pa se retko vozimo zajedno. Na njegovu sreću, jer u retkim trenucima kad samo zajedno, a ja vozim, ume da zaurla: "Jesi li normalna, smanji gas, imaš dete!" - ispričala je pevačica.

Pevačica po svemu sudeći voli izazove, te je najavila i veliki koncert u "Areni", koji planira da održi krajem godine.

(J. J./Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica @

    21. avgust 2013 | 13:21

    Jao Radojka, ne s*** , majke ti... Pre si mi bila simpatična, sad si mi odvratna postala. Mislila sam da je JK najveći pacijent, ali ti si i nju zaje***. Ja se izvinjavam na ovakvom rečniku, ali su mi više dojadile...

  • ...

    21. avgust 2013 | 13:24

    Tako je to kad neko ko ne zna da se potpise ima ogromne pare

  • Divljacina

    21. avgust 2013 | 13:27

    Sada si full bolid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA