Sansa Stark usvojila svog psa-vuka iz serije "Game Of Thrones"! (FOTO)

Glumica Sofija Tarner se na snimanju zaljubila u preslatku ženku rase Malek, i nije se smirila dok nije postala vlasnica čarobne Zuni

  • 0

Svi koji su gledali bar jednu epizodu serije "Game Of Thrones" ("Igra prestola"), sigurno su se zaljubili u prelepe pse-vukove koji čuvaju decu Eda Starka, zato i ne čudi što je mlada glumica Sofi Tarner, koja igra Sansu Stark, odlučila da usvoji svoju zaštitnicu iz serije, ženku po imenu Zuni!

Da ne bude zabune, neodoljiva Zuni, rase Malek, u seriji "glumi" Sansinog psa Lejdi koja je imala tužan kraj - zlobna kraljica Sersei je naredila da ona bude ubijena, a egzekuciju je izvršio Sansin otac Ed Stark..

Sofi Tarner kaže da joj se ispunila davnašnja želja da ima kućnog ljubimca.

- Dok sam odrastala želela sam da imam psa, ali su moji roditelji bili uvek protiv toga. Međutim, na snimanju smo se svi zaljubili u Lejdi, i kada je ona završila sa svojom "ulogom", otac i majka su uspeli da ubede vlasnike da nam dozvole da usvojimo ženku čije je pravo ime Zuni - ispričala je Tarnerova.

(Telegraf.rs/Coventry Telegraph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA