Hurem u četvrtom mesecu trudnoće!

"Saznala sam neverovatne stvari, reč je o mnogo ozbiljnijim stvarima nego što smo mi pretpostavljali. Najviše me je šokiralo to što mi je otkrila da je trudna", ispričala je novinarka, koja se početkom godine zbližila sa Merjem

  • 3

Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" Merjem Uzerli, nakon raskida sa verenikom Kanom Atešom, otkrila je novinarki jednog turksog lista da je u drugom stanju, i da planira da dete odgaja sama.

Novinarka lista "Hurijet" se početkom godine zbližila sa popularnom glumicom kada su zajedno uradile editorijal fotografija u turskom kupatilu, a nedavno ju je posetila u Berlinu, gde se Merjem lečila od depresije. Novinarka se nakon razgovora sa problematičnom glumicom šokirala saznanjem da je u drugom stanju i to u četvrtom mesecu trudnoće.

- Saznala sam neverovatne stvari, reč je o mnogo ozbiljnijim stvarima nego što smo mi pretpostavljali. Najviše me je šokiralo to što mi je otkrila da je trudna - ispričala je novinarka, i dodala da njena nova prijateljica planira sama da odgaja dete.

Merjem je nedavno puštena sa višemesečnog lečenja od depresije, nakon čega je procurela informacija da je verenik vara i da je romansa sa njim okončana, međutim, zaplet se nastavlja, budući da se pretpostavlja da je otac njenog deteta upravo bivši verenik Kan Ataš, koji je nedavno uslikan sa drugom devojkom.

Još početkom juna, kada je riđokosa Nemica napustila popularnu tursku seriju, spekulisalo se da je u drugom stanju, međutim, njen odlazak u Berlin na rehabilitaciju udaljio je javnost od ove opcije.

(J. J. / hurriyet.com.tr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA