Stalone u TV seriji o Rambu? (VIDEO)

Producenti novog televizijskog serijala nameravaju da angažuju slavnog glumca koji bi mogao da reprizira ulogu Džona Ramba

  • 0

Naravno, bilo je samo pitanje vremena kada će Amerikancima pasti na pamet da snime TV seriju zasnovanu na popularnom filmskom serijalu "Rambo", a da bi sve bilo uverljivije, producenti žele da angažuju Silvestera Stalonea koji se proslavio u ulozi vijetnamskog veterana Džona Ramba!

Seriju će realizovati Avi Lerner, producent filmova o Rambu, i on kaže da je veoma uzbuđen zato što postoji mogućnost za novu saradnju sa njegovim starim prijateljem Staloneom sa kojim bi, kako navodi, mogao da ispiše novo poglavlje u priči o Rambu.

Za sada se još ne zna u kom svojstvu bi se vremešni Silvester Stalone koji je četiri puta (1982, 1985, 1988. i 2008.) igrao ratnog veterana koji u svakom filmu ubija najmanje 458 zlih protivnika, bio angažovan u seriji, kao glumac ili kao član kreativnog tima... ili i jedno i drugo.

Ovako to radi Stalone u "Rambu 4":

(Telegraf.rs/Variety.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA