Misica pala u nesvest usred emisije na TV Hepi! (VIDEO)

Tokom snimanja šou-programa "Letnjikovac" jedna od devojaka u bikiniju srušila se na pod, a kasnije se ispostavilo da joj je pozlilo zbog toga što ništa nije jela

  • 30

Dok je Novica Zdravković, brat pokojnog Tome Zdravkovića, u emisiji "Letnjikovac" na televiziji "Hepi" pričao o tome koliko je alkohol štetan, naročito za devojke, jedna od misica u studiju se onesvestila, a snimanje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo!

Crnokosa devojka se iznenada zaljuljala i pala na pod, a zanimljivo je da je voditeljka pogledala šta se dogodilo a zatim se okrenula ka kameri koja je zumirala goste u studiju i nastavila sa programom. Srećom, sve je prošlo bez posledica, i ispostavilo se da je misici pozlilo zato što ceo dan nije ništa jela, nakon čega joj je drugi voditelj, Zoran Pejić Peja, napravio sendvič.

Pogledajte kako misica sa TV "Hepi" pada u nesvest:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    23. avgust 2013 | 15:14

    Niko prstom nije mrdnuo.Ovo je hit

  • Aleksandar

    23. avgust 2013 | 15:20

    Od sperme se ne zivi. Mora i cvrsta hrana da se jede...

  • LOL

    23. avgust 2013 | 16:36

    Ne mogu da verujem da ove seljacine zeljne paznje od voditeljke pa na dalje nisu odreagovale, @Nikolakv jesi joj drzao svecu pa znas da je potrosna roba, ako se bavi time ne mora da znaci da je potrosna roba, stvarno si neverovatan.Zamisli da ti tako neko kaze za kevu ili sestru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA