ŠOK! Karleuša puca sebi u usta! (FOTO)

Fatalna plavuša prestravila je javnost morbidnom fotografijom na kojoj u lokvi krvi drži vatreno oružje u ustima i prst na obaraču

  • 74

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama i ponašanjem, a ovaj put prestravila je sve svoje obožavaoce fotografijom na kojoj ima cev pištolja u ustima!

Pop diva očigledno voli da se poigrava sa morbidnim motivima, te je prošle godine svoj album najavljivala trejlerom u kome melje ljudski mozak, na koncertu na Ušću je pevala na omči i imala giljotine na bini, da bi se sada usudila da dočara krvavu scenu samoubistva sa vatrenim oružjem u ustima i prstom na obaraču.

Ona je ispod fotografije napisala "Born to survive", međutim, slika nimalo nije prijatna za gledanje, šta više, malo je i uznemirujuća, iako je jasno da je ovaj trenutak "samoubistva" u stvari samo simboličan način da fatalna plavuša iskaže svoje stavove i emocije.

Kako vama izgleda ova fotografija?

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    24. avgust 2013 | 10:12

    Ma pucaj slobodno

  • Ja!

    24. avgust 2013 | 10:04

    Nije to sok...napokon nesto lepo da se procita :-P

  • Jokica

    24. avgust 2013 | 10:34

    I sad se ja pitam sta rade odredjene institucije!Npr.Psihijatrija i RRA.Psihijatrija,jer jos uvek nije ovu zenu smestila na adekvatno lecenje,RRA jer dopusta medijsku promociju skaradnih i uznemirujucih materijala.Da ne zaboravim i centar za socijalni rad,koji ne reaguje na to sto je ova osoba staratelj dve maloletne devojcice.Bilo gde na planeti ova zena bi bila proglasena nepodobnom za odgajanje dece,a starateljstvo bi bilo dodeljeno suprugu ili kakvoj drugoj osobi sposobnoj za normalan odgoj dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA