Ana Nikolić posle batina uči borilačke veštine!

"Već sam upisala ubrzani kurs samodbrane, a idem i na kik-boks i karate za svaki slučaj. Ne želim nikakvo ograničenje slobode, niti da me bilo ko čuva", rekla je pevačica

  • 7

Zgodnu Paraćinku Anu Nikolić nedavni incident na letovanju u Crnog Gori, gde ju je napala izvesna Manda Popović i nanela joj ogrebotine i modrice na licu, i te kako je opametio, te je pevačica brže-bolje upisala kurs samoodbrane i borilačkih veština, kako bi ubuduće mogla da se odbrani ukoliko je neko, ne daj bože, napadne.

Pevačica je nedavno doživela i te kako neprijatnu situaciju u prestižnom hotelu "Maestral" na crnogorskom primorju, kada su joj na vrata sobe pokucale dve nepoznate devojke, od kojih je jedna od njih bila izvesna Manda, koja se inače predstavlja kao devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija. One su se najpre predstavile kao osoblje hotela i zatim nasilnički ušle u sobu pevačice gde su joj nanele lakše povrede lica.

Zbog nasilničke prošlosti i prekog karaktera Podgoričanke Mande, Paraćinka je nakon napada izjavila da je, u stvari, dobro prošla, ali i da spomenutog biznismena Ćazima, zbog kojeg je izbio incident, ne poznaje.Međutim, stvari ubuduće ne planira da prepusti slučaju, te je pohitala da svoju bezbednost osigura sopstvenim umećem.

- Već sam upisala ubrzani kurs samodbrane, a idem i na kik-boks i karate. Ne želim nikakvo ograničenje slobode niti da me bilo ko čuva. Nikome u životu nisam se zamerila i osećam se bezbedno, ali za svaki slučaj upisala sam tečaj borilačkih veština - rekla je pevačica za časopis "Story".

(J. J./Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mufljuz

    24. avgust 2013 | 11:58

    A da nauci da drka? to provereno jaca ruke!

  • стрептомицин

    24. avgust 2013 | 14:04

    Не требају јој борилачке вештине, већ да научи да каже НЕ, и да има иоле части а не да се хефта са шиптарским кримосима!

  • Neverovatno

    24. avgust 2013 | 12:58

    Bolje da upise neku vecernju skolu (srednju) ili kurs za pravljenje ikebana i kane se loseg drustva :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA