NOVA SEZONA: Državni posao kreće od 2. septembra!

Mnogobrojni poštovaoci lika i dela Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića moći će uskoro da nastave da uživaju u pričama iz kancelarije čuvene novosadske trojke

  • 13

Sada već kultna serija "Državni posao" koja se emituje na programu Radio-televizije Vojvodine startovaće od 2. septembra, najavljuju iz ove medijske kuće.

Tako će mnogobrojni poštovaoci lika i dela Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića moći da uživaju u pričama iz njihove kancelarije.

Za one malobrojne, koji ne znaju za njih, okosnica emisije "Državni posao" su satirični razgovori između trojice aktera, komentari koji podsećaju na "stand-up" formu. U pitanju su kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevice, okolnosti, društveno - političke situacije, sporta, sveta zabave, njihovi lični stavovi o različitim temama.

Ideja vodilja je prikaz radnog dana u nekom nepostojećem javnom preduzeću i razmišljanja trojice zaposlenih o dnevnim događanjima u istom, ali i o životu i društvu uopšte. Teme crpe iz dnevne i sedmične štampe, iz različitih blogova, sajtova, razgovaraju o filmovima, serijama, emisijama - radijskim i televizijskim. Ideja je da akteri na duhovit način komentarišu aktuelna zbivanja, da nasmeju gledaoce i da ih podstaknu na razmišljanje.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA