Pogledajte najnovije seksi izdanje Stanije Dobrojević (FOTO)

Na seriji golišavih fotografija, Stanija se u svom dobro poznatom maniru zavodljivo smeši na atraktivnoj egzotičnoj destinaciji u još atraktivnijem cvetnom kupaćem kostimu

  • 12

Čim odlepršaju na more ovdašnje lepotice, estradne zvezde, starlete, utrkuju se koja će okačiti bolju fotku na Fejsbuku.

Da u trci ništa ne zaostaje ni mlađana Stanija Dobrojević pokazuje serija golišavih fotki, koje je na radost brojnih fanova nedavno postavila na fan-pejdžu popularne društvene mreže.

Na njima se jasno vidi zadovoljstvo na licu ove starlete, koja se u svom dobro poznatom maniru zavodljivo smeši na atraktivnoj egzotičnoj destinaciji (kakva joj, razume se, i priliči) u još atraktivnijem cvetnom kupaćem kostimu.

Mizanscen savršen: U pozadini se plavi okean, plaža kao iz snova, a starleta nikad lepša!

Ostaje nam samo da se zapitamo zašto kraj nje, barem na jednoj fotografiji, u albumu krajnje inventivno nazvanom "Sexy Beach Pics" nema lepog Filipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kasic

    24. avgust 2013 | 21:26

    niste dobro informisani ovo su stare slike

  • Mashine Gun

    24. avgust 2013 | 21:47

    ima vilicu ko kobila

  • snezana

    24. avgust 2013 | 23:15

    Niti je mladjana-ima punih 28 god., niti se zavodljivo smeska-ima taj veciti vestacki facijalis, niti su slike nove-ovde jos nema silikone u d.petu, niti je obrijala pazuh! Ukratko-FUJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA