TAJSON: Ja sam alkoholičar, na granici sam života i smrti! (VIDEO)

Bivši bokserski šampion priznao je da je godinama lagao ljude da nema velike probleme sa opijatima i naveo da pod hitno želi da promeni ovu lošu naviku

  • 7

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Majk Tajson, jedan od najboljih boksera svih vremena, otkrio je da se nalazi na granici života i smrti zbog prekomerne upotrebe alkohola i narkotika. Bivši šampion u super teškoj kategoriji je na konferenciji za medije u američkom gradu Veroni rekao da je godinama lagao da se rešio opijata.

- Ja sam ponekad loša osoba. Radio sam mnogo loših stvari i želim da mi se oprosti... Želim da promenim svoj život i da živim drugačije od sada. Hoću da vodim zdrav život. Ne želim da umrem. Ja sam na ivici smrti, jer sam okoreli alkoholičar - rekao je popularni Gvozdeni Majk.

Nakon što je shvatio šta je sve otkrio prisutnim novinarima, Tajson je napravio pauzu i dodao da nije konzumirao alkohol i drogu već šest dana, za šta smatra da je "pravo čudo".

- Lagao sam sve one koji su mislili da ne pijem. Ovo je moj šesti dan od kada ne uzimam opijate. Neću ih više nikada koristiti - priznao je nekada najbolji bokser sveta, koji je bio već tri puta na rehabilitaciji i odvikavanju od narkotika.

Tajson je takođe otkrio da je pre oko pet godina planirao da se ubije predoziranjem, neposredno nakon smrti njegove ćerke Egzodus. On je rekao da je ova tragedija poslužila kao neka vrsta "poziva za buđenje".

- Nisam mislio da ću biti na planeti Zemlji još dugo. Planirao sam da se ubijem. Predozirao sam se svake noći. Nisam mogao da verujem da se budim. Živeti život je drugačije za mene. Moram da promenim svoj život. Ovo je bilo pakleno iskustvo, ali sam srećan što sam živ - zaključio je Majk Tajson.

Pogledajte šokantno izlaganje Majka Tajsona

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast from the east

    25. avgust 2013 | 17:00

    Bio je dobar bokser, privatne stvari su privatne. Kao bokser je ostavio trag.

  • Jb

    25. avgust 2013 | 11:56

    Steta za njega,sjajan bokser,zalosno sto je mentol...

  • stojko

    25. avgust 2013 | 11:43

    Glupi ameri još mu i aplaudiraju... Idi čuvaj krave pa da vidiš kako ćeš da se pročistiš... Bio sam loš, ubijao sam ljude grizao uši drugima, a sad se kajem, neka mi đura oprosti što me je tukao i krećemo kao da ničega nije bilo... Fantastičan mađioničar da ne kažem kompletan globalni bolid. Kakav sunovrat ! Malo mi njegova izjava liči na izjave ane ivanović posle svakog poraza, igrala sa fenomenalno, najbolji tenis ove godine... ali sam izgubila. Jel to neki sindrom u glavama bolida ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA