JAČI OD KIŠE: Željko Joksimović oduševio 15.000 ljudi u Poreču (FOTO)

"Ovo su one noći i oni koncerti koje ćete zauvek pamtiti. Uprkos nevremenu, niko nije napustio koncert. Hvala divnoj publici i hvala Poreču", rekao je srpski kantautor koji je publici u ovom hrvatskom gradu priredio nezaboravan nastup

  • 1

Pred oko 15.000 oduševljenih posetilaca sinoć u Poreču, Željko Joksimović je priredio još jedan u nizu koncertnih spektakala ovog leta na Jadranskom primorju.

Tradicionalna fešta koja se u ovom hrvatskom gradu održava u avgustu, pred kraj turističke sezone u Istri, počela je nastupom poznatog srpskog kantautora i njegovog benda na gradskoj rivi. Joksimovićev nastup je prvih sat i po vremena proticao u dobroj atmosferi bez većih iznenađenja, a onda je iznenada krenula jaka letnja oluja.

Ni jako nevreme međutim nije demotivisalo publiku da ostane pa uprkos brojnim prekidima struje i neumoljivoj kiši koja je neprestano padala, verni fanovi Joksimovića pevali su zajedno sa njim jednu za drugom sve pesme do kraja.

- Ovo su one noći i oni koncerti koje ćete zauvek pamtiti. Uprkos nevremenu, niko nije napustio koncert . Hvala divnoj publici i hvala Poreču - rekao je Željko Joksimović, koji je i kišu podelio sa publikom tako što je sišao sa bine i bio sa njima do kraja koncerta.

Organizatori Fešte priredili su još neka iznenađenja posetiocima među kojima i fantastičan vatromet koji je oduševio sve prisutne i doprineo noći sa Željkom Joksimovićem u Poreču koja će se dugo pamtiti.

Da podsetimo, poznati srpski pevač i kantautor je nastupio u Zadru, gde je svojim repertoarom oduševio prisutnu publiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA