ART FUSION LONDON: Uroš i Sindi kao Džek Trbosek i njegova žrtva (FOTO)

Rediteljka Sanja Beštić okupila je mlade umetnike koji su snimili serijal fotografija na kojima su pozirale brojne poznate ličnosti među kojima su i Sergej Trifunović, Viktor Savić, Eva Ras, kaskader Uroš Ćertić, Ivana Stamenković Sindi, Nevena Božović, Ana Milenković, Ana Bebić, Bojana Rajić i drugi

  • 17

Rediteljka Sanja Beštić kroz treći po redu projekat "Art Fusion" i konceptualnu izložbu sa mini-koncertom inspirisanu Londonom, predstavlja beogradskoj publici 10. septembra jedinstveni foto-koncept koji uključuje više od 20 poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života Srbije.

Fotografske izložbe sa poznatim ličnostima potpisuju Nemanja Novaković i Aleksandar Carević. Mladi Nemanja Novaković, koji briljira u žanru modne fotografije, London vidi i interpretira kroz koncept engleske književnosti.

Ispred njegovog objektiva našli su se supermodel Andrija Bikić kao Šerlok Holms, zatim agent 007, a onda i Hamlet, glumci Viktor Savić kao Robin Hud i Aleksandar Filimonović kao Petar Pan, pevačice Ana Bebić, Lejla Hot i Ana Milenković kao romantične dame romana Džejn Ostin, Nevena Božović kao Alisa u zemlji čuda, model Aleksandar Palajić kao Dorijan Grej, kaskader Uros Ćertić i Ivana Stamenković kao Džek Trbosek i njegova žrtva, a zvezda snimanja je definitivno bio i mali Željko Bodiš, srpski Hari Poter.

Stilista Bane Dević je uz pomoć frizera nove generacije Sava's i šminkera Tijane Avramović predstavio duh Engleske od viktorijanskog do modernog perioda. Aleksandar Carević, perspektivan beogradski fotograf u ovom nesvakidašnjem konceptu predstavlja London kroz stereotipe. Pevačica Goca Tržan se našla u liku Lejdi Di, a u ostalim stereotipima Engleske predstavljene su poznate ličnosti Srbije: Sanja Dimitrijević, model Vladan Miljković, glumac Sergej Trifunović, glumica Eva Ras, manekenka Bojana Rajić, novinar Aleksandar Sale Jovanović, poznati beogradski bloger Amitz Dulniker, kao i grupa "Beat street".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Debeli

    27. avgust 2013 | 16:48

    Aaaaa shvatam ona se maskirala u prostitutku.

  • Rt

    27. avgust 2013 | 16:51

    Sve same poznate licnosti.

  • Drosophila melanogaster

    27. avgust 2013 | 21:30

    "Okupila mlade umetnike". Kojom vrstom umetnosti se ovo dvoje bave? Sveta nedeljo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA