SEKSI I NAKON 40-TE: Zavodnice koje prkose vremenu! (FOTO)

Glumice, manekenke i pevačice o čijoj lepoti bruji ceo svet, i nakon četrdesete ostavljaju bez daha, među kojima je najmlađa Hajdi Klum sa 40, a najstarija Šeron Stoun sa "nevidljivih" 55 godina

  • 6

Za neke proslavljene holivudske dive ne biste poverovali da su zakoračile u petu, pa čak i šestu deceniju života,  budući da izgledaju podjednako izazovno i seksi kao i njihove, mnogo mlađe koleginice.

Harizma i seksipil kojim zrače ne dozvoljavju vremenu da na njih utiče, međutim, značajnog udela u njihovoj lepoti i vitkoj liniji imaju i naporni treninzi i posebno redukovani načini ishrane.

Na pragu četrdesetih našla se atraktivna Hajdi Klum koja je nedavno javnost uzburkala svojim golim fotografijama, dok u poslednje vreme uživa da svoje obožavaoce čašćava razgolićenim slikama. Nemačka manekenka kaže da se plaši da prestane da vežba, da joj se koža ne bi opustila, i ističe da su joj u prvom planu čvrste grudi i zadnjica.

Američka zavodnica Kameron Dijaz za koji dan napuniće 41 godinu, i uz to ne krije da voli mlađe muškarce - nakon Džastina Timberlejka, glumica je oko bacila na trinaest godina mlađeg Roberta Patisona. Izvajano telo dovodi do savršensva gde stigne, te je nedavno uslikana kako vežba i na plaži, dok je Holivud osvojila svojim blistavim osmehom.

Na listi se našla i neizostavna kolumbijska glumica Sofija Vergara koja je nedavno napinila 41 godinu, a koja svoju zanosnu figuru duguje vežbanju, za koje kaže da joj je to "najgora kazna", te tako ima trenera koji joj tri puta nedeljno diktira tempo.

Fatalna glumica Karmen Elektra u aprilu je napunila 41 godinu, međutim, to se ne može ni naslutiti po njenom seksi izgledu. Zvezda serije "Čuvari plaže" besprekorno izgleda u kupaćem kostimu koji je nosila pre mnogo godina kada je parirala vreloj Pameli Anderson.

Britanski top model i kraljica modnih pista, ali i skandala, Naomi Kembel ne prestaje da intrigira javnost svojom seksipilnom pojavom, a za izvajane obline zaslužan je iscrpljujući trening i rigorozna dijeta koju je redovno poricala. Vreme joj ne može ništa, dok ona kaže da fatalan izgled održava cigaretama i alkoholom.

Latino diva Dženifer Lopez, koja ima 44 godine, bez problema može da stane rame uz rame sa dvadest godina mlađim VIP cicama, a mnoge može itekako i da zaseni svojom bombastičnom figurom, dok je muškarcima ona sinonim za savršenu guzu. Za to su zaslužni treninzi od ranog jutra i ustajanje u šest sati, jer se pevačica, navodno, plaši starosti.

Ikona mode definitivno je Linda Evanđelista, koja ima 48 godina i ne krije da je nedostatke korigovala botoksom, navodno je radila i malu korekciju nosa, dok ističe da je za njenu liniju zaslužan naporan trening i stoge dijete. I dalje se bavi modelingom, i kaže da za manje od 10.000 dolara "ne ustaje iz kreveta".

Sa 49 godina na listi se našla i Monika Beluči, za kojom muškarci i dalje uzdišu, dok se prašina oko nje najpre podigla usled snimanja filma sa Kusturicom, a odmah zatim i zbog razvoda nakon jedanaest godina braka sa Vinsentom Kastelom. Italijanka kaže da ne voli da vežba i da jede šta stigne, dok se nedavno požalila da se u Srbiji ugojila nekoliko kilograma zbog naše tradicionlalne hrane.

Najstarija, ali ništa manje zanosna je zvezda "Niskih strasti" Šeron Štoun koja je ulogom zavodnice u ovom filmu sebi ispred imena zagarantovala atribut seks-simbol. Tri puta se udavala, dva puta je bila verena, preživela je moždani udar, ima 55 godina, a i dalje ostavlja muškarce bez daha! Kaže da uživa u starenju i da nikada ne bi "išla pod nož".

- Jedem pravilno, redovno spavam, vežbam i srećna sam - ispričala je američka glumica povodom tajne blistavog izgleda.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA