Raspisana audicija za ženu Toma Kruza!

Sajentolozi su svojevremeno raspisali konkurs za ženu holivudskom glumcu Tomu Kruzu, a budući da je trenutno sam, prenosimo vam iskustva jedne kandidatkinje

  • 6

DAME NAVALITE! Budući da je slavni srcelomac Tom Kruz sam, možete da se prijavite na konkurs u kojem sajentolozi traže suprugu glumcu. Konkurs je raspisan pre nego što je Tom oženio Kejti, ali ko mari, sada sigurno ima slobodnih mesta! Norvežanka Aneta Johansen (27) otkrila je da je svojevremeno bila na audiciji.

- Postavljali su mi puno pitanja o životu, o porodici i o tome što sam radila u sajentologiji. Pojavila se snimateljska ekipa od četvoro ljudi, zajedno s šminkerom i frizerom, koji su me sredili kako bih izgledala glamurozno. Iako volim prirodni izgled, rekli su mi da moram da budem našminkana. Bila sam jedina na toj audiciji- kaže Aneta koja dodaje da se ceo razgovor snimao.

Poučena iskustvom Kejti Holms koja se za Kruza udala 2006. godine, Aneta dodaje da je srećna što nije postala Kruzova supruga. Da li biste se vi prijavili na audiciju?

(A. Č. / The Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mondo

    29. avgust 2013 | 08:07

    daj da raspisu konkurs za muza, pa da jednom bude miran i on i mi.

  • Makijaveli

    29. avgust 2013 | 06:27

    Bolesnik

  • Lara

    29. avgust 2013 | 09:53

    Tu se ne bih prijavila, nema tih para. Jedino da me drogiraju. Jadna Kejti, samo kada je izvukla živu glavu. Izgleda starije 10 godina od njihovih "tretmana".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA