Spot za pesmu ''Tvoj muž'' grupe ''Super Music'' (VIDEO)

Sastav čine već afirmisani muzičari Nenad Ćeranić (vokal), Bojan Milićević (bubanj), Jelena Mihailović (violončelo) i Alek Aleksov (klavijature)

  • 0

Članovi nove grupe ''Super Music'', koja se na domaćoj muzičkoj sceni pojavila početkom godine, snimili su svoj singl prvenac pod nazivom ''Tvoj muž''. Grupu čine već afirmisani muzičari Nenad Ćeranić (vokal), Bojan Milićević (bubanj), Jelena Mihailović (violončelo) i Alek Aleksov (klavijature).

Pesma ''Tvoj muž'' je klasičan spoj disko ritma i rok muzike, a napisao ju je Bojan Milićević, dok je aranžman uradio Alek Aleksov. Muzika u pesmi je zajedničko delo svih članova grupe.

"Zaista sam srećan što sam na ovoj pesmi sarađivao sa ovakvim vrhunskim umetnicima. Svi oni su završili akademije, ali odmah im se dopao tekst pesme. 'Tvoj muž' je trebalo da bude klasična ljubavna pesma, ali oni koji su je čuli prvo reaguju na prozivanje novokomponovanih bogataša i skorojevića. A ja sam samo hteo da napišem priču o ostavljenom momku", rekao je za Telegraf.rs Bojan Milićević, inače poznat i kao bubnjar grupe ''Regina''.

Pesmu ''Tvoj muž'' prati i spot koji je režirao Saša Al Hamed, a možete da ga pogledate na sledećem linku:

(Tekst: Mladen Mitrić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA