PONOVO DIVLJA: Alek Boldvin napao paparaca! (FOTO)

Glumac je izgubio živce kada je ugledao da kamerman prati njegovu suprugu, zgrabio ga je, zavrnuo mu ruku, i pribio ga na obližnji parkirani auto

  • 3

Poznati Holivudski glumac Alek Boldvin (55) nasrnuo je na šezdesetogododišnjeg kamermana koji je pokušao da snimi njegovu suprugu, instruktorku joge Hilariju Tomas (29), koja je nedavno rodila ćerku Karmen Gabrijelu.

Paparaco je pratio Hilariju kako bi je uslikao dan nakon što je napustila porodilište, međutim, ekskluziva je izostala kada ga je ugledao pobesneli glumac. Boldvin ga je zgrabio, zavrnuo mu ruku i pribio uz najbliži parkirani auto, dok se, videvši to, njegova supruga rasplakala.

Ubrzo je stigla i Njujorška policija na lice mesta i obojica su potvrdili da je došlo do sukoba, međutim, niko nije želeo da podnosi krivičnu prijavu.

- Sve što mogu da kažem jeste da sam samo radio svoj posao - rekao je kamerman za TMZ.

Ovo, međutim, nije prvi put da Boldvin gubi živce sa predstavnicima medija koji bi da o njemu saznaju što više, te je tako ispade imao par puta i napadao paparace kada su pokušali da ga uslikaju.

(J. J./Miror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    29. avgust 2013 | 03:00

    папараци су стока

  • Dude88

    29. avgust 2013 | 13:29

    Pa preteruju

  • Majalena

    30. avgust 2013 | 18:15

    Pa naravno kada ga prvo fino upozorio da ne slika.Jesu javne licnosti,ali stvarno su paparaci nepodnosljivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA