Romana ulazi na Farmu za 3.000 evra, Mira Škorić odustala!

Pevačica je juče potpisala ugovor u "Pinku" o ulasku na imanje, za šta će dobiti ujedno i najveći honorar od ostalih takmičara u ovom popularnom rijalitiju

  • 11

Banjalučanku Romanu Panić, iako se dugo nije pojavljivala u medijima, publika će od 2. septembra imati priliku da prati 24 sata dnevno u petoj sezoni rijalitija "Farma", dok je za učešće zahtevala nedeljni honorar od 3.000 evra.

Panićeva je uslikana kako ulazi u zgradu "Pinka", gde se veruje da je potpisala ugovor o ulasku na imanje. Naime, pevačica je prethodnih četiri sezone odbijala da uđe u rijaliti, međutim, ponuđen joj je honorar od 3.000 evra nedeljno, koji nikako nije mogla da odbije.

Pop pevačica je ujedno dobila i največi honorar u rijalitiju, budući da su veće pare, 5.000 evra, bile ponuđene samo Goci Tržan i Gogi Sekulić zbog izuzetne medijske pažnje koju privlače u poslednjem periodu.

Romana će se za glavnu nagradu u Lisovićima boriti sa pevačicom Ivanom Sirenom, frontmenom grupe Divlji Kesten Igorom Starovićem, "Zvezdom Granda" Jelenom Jovanović, reperom Vajsom, koji se proslavio devedesetih godina, a na imanju će se, između ostalih, naći i neizostavna starleta Ava Karabatić, Anastasija Buđić, kao i pevačica Katarina Grujić.

Iako je najavljeno, iz seoske idile će izostati, na razočarenje mnogih, pevačica Mira Škorić.

(J. J./Naše Novine, Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xoxo

    29. avgust 2013 | 03:06

    Romana vredi 3000 evra? Ma sta mi naprica...

  • cejo

    29. avgust 2013 | 11:04

    Nedeljno 3000e,e mnogo vala da je doktor nauka,dajte koliko hoćete ali ne pricajte narodu posto ljudi ni 200e mjesečno nemaju,a ova pjevačica u pokušaju koju smo vidjeli zadnji put prije 5-6 godina realno bi trebalo za dzabe da udje jer jedino tako mogu opet da čuju za nju,mada bi i ona trebala nešto produkciji da plati sto se konačno opet reklamira,nemam ništa protiv nje,ali realnost je to

  • abubekir

    29. avgust 2013 | 07:56

    Hoce li platiti neki porez na ovaj prihod?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA