AVA: Želim muškarca koji me se neće bojati!

"Verujem u ljubav, ali kad se o meni radi nisam baš previše optimistična. Ne verujem da ću se ikada udati", rekla je hrvatska starleta

  • 15

Ava Karabatić baš nema sreće u ljubavi. U razgovoru za "Dubrovački dnevnik", hrvatska starleta i potecijalna učesnica "Farme" istakla je da je njen emotivni život ravan nuli.

- Teška nula! Zapravo, još gore i od nule. Ljudi kažu "Nikad ne reci nikad" i ja se slažem s tim. Ljubav se obično dogodi kad se najmanje nadaš pa se tako može dogoditi i meni. Možda baš večeras, kad budem šetala Stradunom. Kakve sam sreće, verovatno će mi neko zapasti za oko kad budem u najgorem mogućem izdanju. Dakle, verujem u ljubav, ali kad se o meni radi nisam baš previše optimistična. Ne verujem da ću se ikada udati - rekla je Ava, otkrivši zašto je tako pesimistična po ovom pitanju:

-Pa ne znam... Svakodnevno smo svedoci raspada nekih velikih ljubavi. Na primer, Monika Beluči se razvodi nakon 14 godina braka. Mirna Maras i Mario Valentić su godinama vodili idiličan brak, a sada se rastaju. Isto je i sa Ketrin Zitom Džons i Maklom Daglasom. Pisalo se i o velikoj ljubavi između Severine i Milana Popovića pa vidimo kako je na kraju završilo. Nikad ne reci nikad, ali moja nada da ću upoznati idealnog muškarca svakim danom sve više tone - rekla je Karabatićeva.

Starleta je navela šta bi po njoj trebalo da poseduje njen idealan muškarac.

- Ja sam više puta kazala kako sam tvrdoglava i dominantna, prava sam Bikica! Tako da bih htela da upoznam muškarca koji me se neće bojati i koji ima harizmu, to između ostalog spada u onih 60 posto onoga što mi je važno. Ostalih 40 posto bi svakako bila hemija. Neko ko me se ne bi bojao i ko bi me prihvatio takvu kakva jesam - otkrila je Ava Karabatić.

(Telegraf.rs/dubrovačkidnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Debeli

    1. septembar 2013 | 12:38

    Kokosko, odakle ti hrabrost da se poredis sa navedenim ljudima.

  • jokili

    1. septembar 2013 | 13:02

    Kakva budala "ne verujem da cu se ikad udati''... pa koji nesrecnik bi tebe ozenio da mi je znati...

  • Wivern

    1. septembar 2013 | 12:47

    Hahahahahahahahahahahhhah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA