SVI BI U ZEMLJU ČUDA: Promo karte za Wonderland rasprodate u rekordnom roku

Karte po promotivnoj ceni od 690 dinara za prvi Wonderland festival prodate su za samo sedam dana, a organizatori su odlučili da po istoj ceni produže rok za kupovinu do 8. septembra

  • 1

Prvi Serbia Wonderland Festival održaće se 12. oktobra u prostoru KPGT-a, a karte po promotivnoj ceni od 690 dinara rasprodate su u rekordnom roku, za manje od nedelju dana po puštanju u prodaju. Kako bi publici zahvalili na iskazanoj pordšci, organizatori su odlučili da produže rok za kupovinu promo karata - cena od 690 dinara važiće sve do 8. septembra.

Nakon toga, karte će poskupeti na 890 dinara, a od 30. septembra pa do dana održavanja festivala, karte će moći da se kupe po ceni od 1.190 dinara (ukoliko ih ostane u prodaji).

Procena organizatora Serbia Wonderland festivala je da će ovaj jedinstveni festival budućnosti okupiti između 5.000 i 10.000 ljubitelja elektronske muzike i festivalske zabave, koji prvi put imaju priliku da kreiraju festival po svojoj meri. Naime, kupovinom ulaznica unapred posetioci sami učestvuju u realizaciji festivala, budući da će sav novac prikupljen od prodaje karata biti uložen u lajn-ap, scenografiju i produkciju.

Zahvaljujući brzoj prodaji promo karata i ogromnom interesovanju medija već je bukirana zvezda večeri, internacionalni di-džej sa top 50 svetske liste di-džejeva i nosilac jedne od vodećih etiketa kada je elektronski zvuk u pitanju, a čije će ime uskoro biti objavljeno. U međuvremenu, publici će na zvaničnoj Fejsbuk stranici festivala (facebook.com/serbiawonderlandfestival) biti omogućeno da glasa i za druge izvođače koje bi želela da vidi uživo na delu, ali i da daje svoje sugestije i pomogne u osmišljavanju vizuelnog identiteta Wonderland-a.

Wonderland će KPGT pretvoriti u svet vila, čarobnjaka, patuljaka, avatara i drugih likova iz bajki. Audio-vizuelni spektakl odvijaće se na dva stejdža, biće tu i chill zona sa nargilama, body art zona, sajam budućnosti i lepih ideja... Atmosferu će upotpuniti kostimirani animatori, performeri i brojni umetnici iz različitih oblasti, a i publika je pozvana da podeli svoju bajku.

Festivali ovog tipa su trenutno svetski hit i, poput Tomorowland-a, Tomorow World-a i Burning Man-a, privlače na stotine hiljada domaćih, ali i posetilaca iz svih zemalja sveta. Jedna od glavnih ideja organizatora je da kroz zajedničku akciju i Srbija u narednih pet godina dobije vrhunski festival koji bi privukao desetine hiljada stranih posetilaca i tako pomogao razvoju budućnosti ove zemlje.

Serbia Wonderland je u našim rukama. Kreiramo zajedno festival budućnosti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bicaslo

    4. septembar 2013 | 09:34

    Ocigledno organizatori nisu ni ushli u prostor KPGT-a,posto tamo staje 1500 ljudi i to kad je krcato.A njihova procena od 5-10k.Mozda ali sa ljudima koji nece uci... Smejurija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA