"Pearl Jam" novi album objavljuju 15. oktobra! (VIDEO)

Na CD-u "LIghtning Bolt" nalazi se 12 numera, a kao prvi singl je objavljena numera "Mind Your Manners"

  • 2

Nakon četiri godine pauze, solo projekata i lenčarenja na moru, članovi benda "Pearl Jam" će 15. oktobra objaviti novi album "Lightning Bolt" na kojem se nalazi 12 numera.

Po rečima gitariste Majka Mekridija, grupa je dosta eksperimentisala tokom snimanja, i CD ima atmosferu "Pink Flojda" i pank rok zvuk u pojedinim numerama. I zaista, kada se presluša prvi singl "Mind Your Manners", pesma više liči na "Offspring" ili neki sličan sastav, nego na Edija Vedera i ekipu, ali moguće da je to samo utisak nakon prvih nekoliko slušanja...

Inače, naslovnu numeru sa novog albuma i baladu "Future Days", muzičari iz Sijetla su premijerno izveli 19. jula na stadionu "Rigli Fild" u Čikagu, i ove pesme su sasvim drugačije od "Mind Your Manners".

Ono što je još važnije, izdanje "Lightning Bolt" znači i da će "Pearl Jam" uskoro na turneju, a to je prilika da ih, nekim čudom, možda napokon vidimo i u Srbiji... ili, ako bude para, bar u nekoj od okolnih zemalja.

(A.N./NME.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA